Het Saastal

Waar al uw vakantiewensen vervuld worden....!

Dit prachtige, rustige Saastal vindt in het Zwitserse kanton Wallis. Vanuit de stad Visp rijdt u via het dorp Stalden het Saastal in. Daar is vakantie nog echt vakantie..!
Het wondermooie Saastal, waar rust is en ruimte, maar waar ook de uitdagingen... en het avontuur is!
Het mooie, natuurrijke Saastal bestaat uit 4 betrekkelijk kleine bergdorpjes, die 60 jaar geleden nog niet te bereiken waren.
Hier is nog rust en ruimte voor een rustige en actieve vakantie. U kunt hier naar hartenlust heerlijk wandelen tot op grote hoogte, ook in de zomer zelfs tot in de sneeuw! Voor het echte bergklimmen of kletteren is hier een keur aan mogelijkheden.
Vakantie in het Saastal is het beleven van rust in een zuivere en prachtige natuur. U kunt er met uw kinderen klauteren tot grote hoogten en afdalen naar geheimzinnige diepte`s. Altijd weer een belevenis voor iedereen.
In het voorjaar, zomer en bijzonder in de herfst is wandelen aanbevolen. In de wintermaanden ligt er ALTIJD sneeuw. Skiën kunt u overal! Zelfs in de zomer.. In ieder bergdorp zijn er volop mogelijkheden.
Ontdek de grote verscheidenheid en het natuurschoon van het Saastal. Laat het dagelijks leven eens even achter u en ontspan u zich eens in deze wondere, geheimzinnige bergwereld, die pure energie uitstraalt! Laat de bergreuzen met hun gletsjers, de zon en het kristalheldere water, de geurende bossen, de bergkruiden en de Fauna is op uw lichaam en geest inwerken.
Ontmoet de mensen in het Saastal, hun bruingeranden huizen en schuren maken uw vakantie onvergetelijk!

Zo mooi kan vakantie zijn!!