Saas Almagell

Wondermooi en idyllisch rustig...

Belangrijk!!

U krijgt nu, al bij minimaal 1 overnachting een Saastalcard Inclusief, die nu gratis is.... waarmee u in de zomer gebruik kunt maken van postbus en alle bergbanen (M.U.V. Metro Alpine) in het hele Saastal. In de winter alleen de postbus.

Het zuidelijkste bergdorpje,in het prachtige Saastal, op 1,6 kilometer van Saas- Grund, is Saas-Almagell, op 1675 meter hoogte. Dit idyllische dorpje met z`n 400 inwoners is ideaal voor een avontuurlijke vakantie. Ook uw kinderen zullen het hier prima naar hun zin hebben.Er is een mooi park, een leuke speeltuin, een mini golf, sportvelden en nog veel meer...!
In het centrum van dit sympatieke dorp vind u alles dicht bij elkaar, van het atractieve sportvelden, speelterrein tot de supermarkt. Dit sfeervolle dorp bied z`n gasten dankzij de prachtige zijdalen een breed en veelzijdig wandelnetwerk in alle moeilijkheidsgraden.
Een echt avontuur is de belevenisweg met de 2 hangbruggen, een trap beklimmen tegen de steile rotswand en nog veel meer!!!....... van Furggstalden naar de Almagelleralp. Hier kunt u zelf ervaren wat bergklimmen is..! Een avontuur..!!
De suonen-wandelweg vertelt veel over het dagelijks leven van vroeger. Wilt u het spoor volgen die de handelaars in vroeger dagen gingen vanuit Wallis naar Italie? Volg dan hun pad, langs het Mattmarkmeer, over de Distelalp, langs het smalle pad over de Monte-Moro-pas naar Italie!

Aanbod vakantiewoningen Saas Almagell »