Saas Grund

Hier is alles wat u wenst..!!

Belangrijk!!

U krijgt nu, al bij minimaal 1 overnachting een Saastalcard Inclusief, die nu gratis is.... waarmee u in de zomer gebruik kunt maken van postbus en alle bergbanen (M.U.V. Metro Alpine) in het hele Saastal. In de winter alleen de postbus.

Saas-Grund.... het centrum bergdorp van het Saastal op een hoogte van 1580 mtr..
In dit gezellige bergdorpje is er van alles volop! Supermarkten, bakkers, restaurant`s en een gezellige winkelstraat waar van alles te koop is.
En toch vindt u hier de weldadige rust van een heerlijk bergdorpje met z`n +/- 1100 inwoners.
Saas-Grund is het ideale uitgangspunt naar de legendarische Saaser bergpaden. Er is een moderne gondelbaan, die u met uw kinderen met de 8 persoons cabine`s brengt u naar het mooiste wandelgebied van Zwitserland. O.a de Kreuzbodensee, het begin van veel wandelroute`s. Maar ook voor de kids is hier veel te beleven. De speelplaats Hohsiland met z‘n hangbruggen, klimtoren en waterspeelplaats. Naar Hohsaas op een hoogte van 3200 mtr. heeft u een schitterend uitzicht op de omringende bergen van meer dan 4000 meter! Te midden van dit fascinerende berglandschap vinden Alpinisten attractieve mogelijkheden, en bergtoppen die het beklimmen waard zijn, zoals de Fletschorn,de Lagginhorn en Weissmies. Hier is de echte bergwereld met z‘n machtige natuur, zuivere lucht en wonderschone uitzichten!! Hier is geen stress!! Hier heerst de rust!!!

Aanbod vakantiewoningen Saas-Grund »